Løbernes oplevelse af Brooks Ghost Max 2

Ghost Max 2 bliver præsenteret som løbeskoen, der arbejder for dig. Men er det også den oplevelse løberne har?

Løbernes oplevelse af Brooks Ghost Max 2

Vi har sendt Brooks nyheden Ghost Max 2 i fødderne på vores seje testløbere Mads og Sandra, for at høre deres ærlige oplevelse med skoen. Læs med her.

Mads Jakobsen, @madsjakobs1 i Brooks Ghost Max 2

47 år og bosiddende i Ringsted. Jeg har spillet fodbold siden barnsben og kastede mig for alvor over løb i 2018. Jeg løber i gennemsnit 40-50 km om ugen og har indtil videre rundet 64 halvmaraton.

Mads’ oplevelse af Ghost Max 2: Skoen til de rolige ture

Er du til ture, hvor det absolut ikke behøver at gå over stok og sten, og hvor du har fokus på komfort og stabilitet? Så er den nye Brooks Ghost Max 2 bestemt værd at kigge nærmere på. Jeg blev selv positiv overrasket over, hvor godt skoen fungerer på de roligere ture, hvor det handler om at holde pulsen nede.

Ud af æsken syner skoene lidt store, men de sidder godt til. Du skal dog være opmærksom på, at skoen er bred og ikke så egnet til en meget smal fod. Skoens bredde skaber en stabilitet, som giver den en god balance.

Brooks Ghost Max 2 leverer for mig en løbeoplevelse med fokus på komfort og stabilitet, når jeg skal ud på både korte og lange distancer. Når jeg træder ned i skoen, mærker jeg en god polstring omkring hele foden og en fast hælkappe, der holder foden godt på plads.

På løbeturene med Brooks Ghost Max 2 har jeg en blød og stabil fodafvikling, hvor skoens bredde giver en sikker fornemmelse, især på de lidt ujævne underlag. Det, jeg har lagt mest mærke til ved skoen under testen, er den gode stødabsorbering. Når jeg rammer jorden, mærker jeg, at skoens sål reducerer belastningen, hvilket især for mig gør en mærkbar forskel på de længere distancer. Men det er heller ikke sådan, at jeg føler, at jeg i landingen hænger fast i underlagt, og al kraft suges ud af skoen. Her synes jeg faktisk, at skoen giver en rullende fornemmelse, som også er med til at bringe mig fremad. Bevares, det er slet ikke i samme boldgade som carbonsko, men det er nok til, at jeg ikke føler, at jeg skal bruge unødige kræfter på at holde, det valgte tempo.

Alt i alt tilbyder Brooks Ghost Max 2 for mig en blød og stabil løbeoplevelse. Det er en sko, der indbyder til lange, rolige ture. Den er til dig, der ikke på dagen jagter en ny rekord, men som har brug for en mængdetræningssko, der er god til restitution, og som er skånsom for led og muskler. Hos mig bliver den derfor fast inventar i skogarderoben. Det kan den med fordel også være i din.

Sandra Madsen, @sandralt90 i Brooks Ghost Max 2

34 år og mor til to drenge. Gennem en længere periode har løb spillet en central rolle i mit vægttab og livsstilsændringer. I en travl børnefamilie, er det vigtig for mig at komme ud på mine løbeture, så jeg kan blive tanket op igen som mor. Løb er nu en fast del af min hverdag, både som en måde at finde ro og afslapning på, men også som et værktøj til at nå sportslige mål. Efter at have gennemført både halvmaraton og maraton, arbejder jeg nu målrettet på at optimere mine personlige rekorder (PR) på disse distancer.

Sandras oplevelse af Ghost Max 2

Jeg er yderst imponeret over min første oplevelse med Brooks Max 2, og det vil bestemt ikke blive sidste gang, jeg vælger Brooks.

Skoene leverer en bemærkelsesværdig affjedring, som giver fremragende støtte på løbeturen. Hælkappen sikrer en god stabilitet, og skoens lette vægt gør dem ideelle til både tempoture og længere distancer for mig. Selvom de ikke er deciderede racesko, er de gode selv under mere krævende træningspas.

Jeg har testet skoene på forskellige underlag, herunder asfalt, løbebaner, grusstier og skovterræn, og de har klaret alle udfordringer. Den længste tur, jeg har løbet i dem, var på 23 km, og de leverede en stabil og komfortabel oplevelse hele vejen. Indtil videre har jeg løbet omkring 65 km i dem, og jeg er overbevist om, at de vil blive en trofast følgesvend på mine fremtidige lange løbeture.

Køb Brooks Ghost max 2

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg